Udvid din horisont - Nordsjællands største kursuscenter

Online kurser / Fjernundervisning

Vi tilbyder pt. 3 kurser som fjernundervisning: Lean-værktøjer, PowerPoint og Stresshåndtering. Husk at du som virksomhed eller medarbejder, kan modtage lønkompensation på 4.405 kr. pr uge, som kan være en stor hjælp i denne tid.

Tilmeld dig kurserne og husk at oplyse din e-mail, så du kan modtage fjernundervisning.

 

Sammen kan vi gøre en forskel...
U/NORD lukker sine fysiske uddannelses- og kursusaktiviteter fra den 13. til den 30. marts. Flest mulige aktiviteter forsøges gennemført virtuelt. Se yderligere information på  https://unord.dk/u-nord-om-covid-19/ som vi opdaterer løbende.

Hvert år kompetenceudvikler vi mere end 10.000 kursister - og det er ikke tilfældigt, at så mange vælger os.
U/NORD opkvalificerer vi dig med nye kompetencer, som er målrettet behovet ude i det danske erhvervsliv.
Vi tilbyder både AMU og skræddersyet kurser, der netop passer til dit behov.
Vores faguddannede professionelle undervisere, og det øvrige personale, er altid klar til at give dig en god oplevelse.

Du finder vores afdelinger i Hillerød, Helsingør, Lyngby og Frederikssund.

info@unord.dk
48 29 00 00
Find os

Skræddersyet forløb

Vi har stor erfaring med at tilbyde kunder tilpassede uddannelsesforløb, der er skrædersyet til den enkelte virksomheds individuelle ønsker og behov...

Vores undervisning

Vores undervisere kombinerer høj faglighed med voksenpædagogisk viden og erfaring. Det giver undervisning af høj kvalitet og stor tilfredshed hos vores kursister.

Vejledning om uddannelse og job

eVejledning er et tilbud til alle, der har brug for vejledning om uddannelse og job. Der vejledes via  via chat, telefon og mail og der tilbydes digitale møder med aktuelle temaer.

Udvid din horisont

På Kursuscentret kompetenceudvikler vi hvert år mere end 10.000 kursister, og det er ikke tilfældigt, at så mange vælger U/NORD. Vi opkvalificerer medarbejdere, og styrker virksomhedernes konkurrenceevne. Viften af kurser er bred. Du kan både vælge kurser der giver formel kompetence (AMU), og særligt udviklede kurser, der er tilpasset den enkelte virksomhed.