Mød vores stjernechefkok hos U/NORD
Han bor på Vesterbro og er en ægte gadedreng med en passion for flotte biler og gourmetmad. Når Thomas ikke er i køkkenet, kan du finde ham bag trommerne eller på en rejse til smukke og eksotiske Thailand.
Thomas' engagement er smittende – kursister, gæster og medarbejdere bliver dagligt forkælet med hans kulinariske kreationer. Før U/NORD var Thomas personlig kok for Mærsk Mc-Kinney Møller, hvor han tilberedte gourmetmåltider til skibsrederen og hans topchefer. Han har også studeret på musikuniversitetet i Nottingham, levet af sin musik, spillet som trommeslager i forskellige bands og arbejdet som musiklærer.
Han sikrer, at vores kantiner på alle lokationer altid leverer mad af høj kvalitet. Du finder ham ofte i køkkenet på Peder Oxes Allé i Hillerød, hvor han personligt står for dagens varme måltider. Hver dag serverer Thomas og hans team ikke mindre end 700 kuverter. Thomas sørger også for at holde sig opdateret inden for sit fag og har netop taget kurset "Green Chef" for at opgradere sin viden om bæredygtighed i køkkenet. Dette gør ham i stand til at arbejde med klimavenlige og ernæringsrigtige alternativer til kød, hvilket kommer alle til gode, når de spiser i kantinen.
Thomas' glade natur og friske bemærkninger gør ham til en elsket figur på kursuscentret. For ham er arbejdsglæde og mangfoldighed en hjertesag. Han tror på, at godt humør smitter og det er vigtigt for både ham selv og hans team. Som Thomas siger: "Jeg møder hver morgen i godt humør," og hans positive energi skaber en arbejdsatmosfære, hvor kreativitet og engagement blomstrer.
”Jeg er utrolig stolt af mit team, som består af otte forskellige nationaliteter. Denne mangfoldighed bringer en bred vifte af perspektiver og erfaringer, som virkelig beriger vores arbejde og styrker vores fællesskab. Vores forskellighed er en enorm styrke, der skaber et dynamisk og kreativt miljø, hvor alle føler sig værdsat og inkluderet,” siger Thomas med stolthed i stemmen.
Thomas er også fuld af gode ideer, og for blot at fremhæve en af hans initiativer, sørgede han og kokkeeleverne under COVID-19-pandemien for, at de hjemløse fik håndsprit, mundbind, vand, sandwich og hjemmebagt chokoladekage som en del af støtte til "Hus Forbi".
Vores kantine scorer altid topkarakterer i kursusevalueringerne takket være Thomas dedikation og kreativitet.